Når man nærmer sig sommeren, så er der rigtigt mange forskellige ting, at se frem til. Sommeren er den tid på året, hvor man endelig kan nyde vejret udenfor. Solen skinner, himlen er blå, og alt er bare bedre når det er sommer. For mig er der dog én ting ved sommeren, som jeg allerbedst kan lide. Det er nemlig den absolut bedste årstid at shoppe på! Sommertøj er så meget mere spændende og livligt, end moden resten af året. Det er om sommeren man for alvor kan give den gas med farver og spændende designs. Når vi nærmer os sommeren er jeg derfor allerede i fuld gang med, at shoppe sommertøj!

Der findes selvfølgeligt sommertøj indenfor alle kategorier. Det er dog særligt fodtøj jeg elsker at købe, når sommeren nærmer sig. For mig at se, så er ens fodtøj nemlig det, der binder hele ens look sammen. Jeg starter derfor altid med at købe mit fodtøj, og handler kun resten af mit tøj efter det. På den måde har jeg ligesom et fundament for mit sommer-look, og kan sikre mig, at alt andet passer til det, jeg har på fødderne.

Jeg sørger altid for at have 3 forskellige slags fodtøj til den varme sommer. Hver type af fodtøj tjener nemlig et særligt formål, og åbner samtidig op for sin egen kategori af sommertøj. De tre typer er: lette sneakers, sandaler og klip-klapper.

Lette Sneakers

Selvom det er varmt udenfor, og man mest af alt har lyst til at rende rundt i bare fødder eller sandaler, så er man nogle gange nødt til at have sko på alligevel. Der er mange situationer hvor sko er det eneste ordentlige fodtøj at have på. Jeg køber mig derfor altid et par lette sneakers, der lader fødderne ånde. Jo lettere og mere åndbare de er, jo mindre tænker jeg over, at jeg har dem på. Jeg har typisk bare tæer i mine sko, da det ellers bliver for svedigt.

Sandaler

Der er ikke noget fodtøj der er mere sommerligt end et par lækre sandaler. De hører sig så absolut sommeren til, og de findes i et hav af forskellige designs. Hvis sommeren varede længere, end den gør, så ejede jeg nok flere sandaler end jeg ejer sko. Jeg forsøger dog at begrænse mig til 2-3 par sandaler per sæson.

Klip-klapper

Noget jeg elsker ved sommeren er, at man kan gå udenfor, uden at skulle hoppe i en masse tøj. Der er ligeså varmt udenfor, som der er indenfor, og man behøver derfor ikke at finde jakke eller lignende frem. For at gøre det endnu lettere at rende frem og tilbage imellem hjemmet og haven plejer jeg at have mig nogle klip-klapper. Dem springer man lynhurtigt i, og skal hverken binde snørebånd eller stramme dem til.