Hvis du går til padel, så ved du det går stærkt ind imellem. Der skal rykkes hurtigt og der skal skiftes kurs på et millisekund. Bremses, accelereres, retningskorrigeres og meget andet, hvor fødderne og fodtøjet virkelig kommer på arbejde. Der skal solide sko med god greb om underlaget til at klare udfordringerne. Og de skal sidde godt fast på fødderne, så de ikke skrider. Hvis de også er flotte og ser smarte ud, så gør det bestemt ikke noget heller.

Det vigtigste ved et par padel sko er, at man kan stå fast i dem. Et par padel sko skal sidde, både på fødderne og på underlaget, så de ikke rykker sig en millimeter. For der er fart på, når man spiller padel, og mange ryk til højre og venstre. Og det går vildt hurtigt. Det er sjovt og man får pulsen op og muskulaturen i gang. Men uden gode padel sko dur det ikke. Det er som med alt muligt andet: man skal have udstyret i orden.

Godt greb om fødderne

Før du træder ind i buret til dine padel medspillere, er det vigtigt at skoene sidder som de skal. Snør skoene godtog stramt, så de bliver siddende. Det går ikke at du misser en nold, fordi din ene padel sko skrider. Det er for ærgerligt. Vær derfor grundig med dine padel sko, når du skal på banen. Et godt benarbejde kan sikre dig sejren. Det er uhyre vigtigt at kunne foretage de rigtige ryk, så skarpt som overhovedet muligt.

Bolden kan komme i alle mulige skæve retninger og med de vildeste skru. Ofte i det mindst ventede hjørne. Det er hele tricket ved at vinde ? at man kan overraske modstanderen og forstyrre hans rytme. Distraktion er ofte recepten på sejr. Det ved din modstander også.

Skarpe returneringer

Dine padel sko skal kunne klare disse udfordringer i tempo og retning. Med fødderne i et par padel sko skal du kunne stole på skridsikre såler og tætsiddende snørebånd. Dine sko skal være din støtte, din medspiller og sammen skal I sejre, med hurtighed og snilde.