Det er sjovt at spille kort. Der er ofte mange veje til sejr i et kortspil. Mange strategier at benytte. Vi kender alle de klassiske kort, med hjerter, ruder, klør og spar, men der findes mange andre slags kort. I Magic The Gathering er der også kort. Disse kort er ikke som traditionelle spillekort, men har alligevel lidt af det samme. Der er forskellige rang og egenskaber forbundet med de enkelte kort. Det er en spændende verden at dykke ned i.

Indenfor fantasy og rollespil er MTGkort nok det populæreste kortspil, der findes. Så snart du har et Deck, kan du begynde at spille Magic the Gathering. Spiller du Magic the Gathering, så har du måske allerede fundet nogen at spille sammen med, ellers kan det anbefales at finde sammen med andre, som er interesseret i spillet og samler MTGkort. Magic The Gathering er et spændende spil, som foregår i en fantasy-verden. MTGkort er vigtige elementer i historien, hvor du er deltager med dine specielle egenskaber.

De kan købes online

Du kan købe MTGkort online hos Thecardcollective. Her er et stort udvalg af MTGkort. Vælg dem, der bedst kan styrke dig ii Magic the Gathering. Gå på opdagelse blandt disse smukke kort, hvor sagnfigurer og arketyper bruges til at spille med. Deres egenskaber er din styrke. MTGkort er flotte at se på, og giver identitet til dit spil. De er sjove og spændende at spille med.

Folk spiller Magic the Gathering i større eller mindre grupper. Et spil med MTGkort kan forløbe over en kortere eller længere periode, hvor kortene og terningerne er med til at afgøre spillets og historiens retning. Man bliver grebet af den handling, der kommer ud af spillet. Man kan bruge meget tid på at udforske de forskellige figurer og deres egenskaber, og lære at bruge dem.

Fantasy og tilhængerne

Fantasy-verdenen er spændende og mystisk. Her udspiller kampene sig imellem sagnfolkene og deres hjælpere. Man allierer sig og kæmper sammen, med trolddom, magi, eller råstyrke. Det er en verden, som minder om urgamle dage. Her er hekse og troldmænd vigtige faktorer i det store spil.